B L O G S

lunes, 27 de febrero de 2012

De ce pula mea toate chestiile imi merg atat de rau ? Credeam ca o sa fie mai bine aici si ca am sa stau linistit, inconjurat de prieteni cu wisky-ul si cu joint-ul in mana si am sa critic pe cei din RO.

De cand am ajuns mi se intampla numai cacaturi,ba mi se strica aia, ba raman fara bani, ba ca cert cu lumea.

Debia m-am intors din RO cu forte noi si deja le-am pierdut. Poate nu e locul meu aici?

Am nevoie de teatru, am nevoie de Grasu', de majoratele romanesti, de caterinca si bataia de joc de acolo.

Ma simt atat de singur si atat de rau.

Oare e vina mea? Sunt un magnet pentru rahaturi?

De aia nu fac nimic, nu pot sa ies singur, sa fac caterinca singur, sa merg in club singur. Am nevoie de un tovaras ca sa ma pis de ras, de tine ca sa-ti scriu cat de dor mi-e de tine cand ma intorc din club.

Imi bag pula in tot si toate.

Si ma enerveaza ca la ai mei nu pot sa le zic, si le tin in mine. Nu sunt fericit. De aia fumez si stau in casa, de aia slabesc, de aia ma simt naspa.

Imi vreau viata inapoi.

Si ma uit la lume cum face chestii, cum fac lucruri si eu raman in urma, mereu zicand MAINE, mereu cautand motive. Si cand ma apuc sa le fac imi merg rau,NICIODATA NU AM TERMINAT NIMIC DE CAND SUNT AICI,si iar ma simt singur, si iar stau in casa.

Ma pis pe tot, si im bag pula in toate Spania si in cele 7 luni care am stat aici. Si am picat si la toate examenele.

http://www.youtube.com/watch?v=wGM8t9RNqYc

5 comentarios:

 1. Vino inapoi! mi-e dor de tine:)

  ResponderEliminar
 2. Ai dreptate la faza cu "ai tai", ar fi fost bine sa le poti spune... dar de ce continui sa stai acolo? Chiar crezi ca merita? Asta e ceea ce vrei intradevar sa faci? Daca te simti asa rau ar trebui sa te intorci.....chiar vreau sa te intorci...Cand mai vii in vizita pe la noi?

  ResponderEliminar
 3. Silviu ce faci frate! Nu te-am mai vazut de mult, Mihai concurentul de la teatru!Stai linistit ca nici pe aici nu este ca pe roze dar totusi sa stii ca nu este atat de rau cat crezi tu acum. Ai incredere in tine si rezilvi tut tot doar esti baiat mare!Da-mi un telefon ceva poate cand mai esti prin RO ma suni!OK hai ca mai vorbim PS. Nu uita noi am facut o promisiune,ai zis ca o sa cucerim lumea;)te astept!

  ResponderEliminar
 4. Scuze,care Mihai de la teatru? Imi scapa niste detalii...

  ResponderEliminar
 5. permiteti luxu de a trai asa cum simti! si totusi e vremea sa mergi mai departe


  in stil ADULT

  ResponderEliminar